keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Sinkosin saturnuksen renkaalle.Mun mielestä olis tosi tärkeetä, et keskeyttäjät ja muutkin työttömät ja kouluttomat ei sais niin paljon lokaa niskaan. Unelmienki koulu voi aiheuttaa burnoutin, ja olosuhteita ei voi aina etukäteen ennustaa. Ei oo mitään syytä kuunnella sellasta " Tekisit joskus jotain hyödyllistä!"-settiä. Oma jaksaminen aina ennen jotain yhteiskunnan painostusta. On ihan okei ottaa aikaa itelleen ja on ihan okei karsia elämästä tekijöitä, jotka saa onnettomaks. Tää on muistutus itselleni.  

2 kommenttia:

  1. sulla on aivan ihana blogi <3
    ja ihana kuulla että koulusta poisjääminen kävi noin kivuttomasti! noin niin kun käytännön järjestelyjen kannalta, fiiliksistäs en toki tiedä. anyways kuulostaa hyvältä että oot päättäny hakee apua. on perseestä ettei hyvät kaudet kestä ikuisesti mutta ehkä niitä huonoja tulee vielä joku päivä harvemmin ja ne ei ois niin voimakkaita.

    tsemppiä ja ihanaa syksyä<3

    VastaaPoista
  2. Ei ole koulun kanssa käynyt noin (odotan innolla, milloin tärppäisi opiskelujen kanssa ja pääsis takas koulun penkille), mutta töiden kanssa on käynyt. Silloin, kun tuntuu raskaalta, niin kannattaa vaan myöntää se ja tehdä päätöksiä itsensä hyväksi. Minulla on liian monta tuttua, jotka on rikkoneet mielenterveytensä totaalisesti, kun eivät tajunneet lopettaa ajoissa.

    VastaaPoista