sunnuntai 3. joulukuuta 2017

seinät ei pidä


2 kommenttia:

 1. Mun on pakko nyt heittää tämmöinen postaukseen mitenkään liittymätön kommentti, ja toivon ettei se tuu liian creepynä.

  Näin susta unta. Olin jossain bileissä sun ja Ellan kanssa. Sä olit semmonen huikaisevan upee pitkätukkainen blondi (ei silleen bimbotyyliin vaan semmonen itsevarma ja mahtava), ja Ella oli semmonen rokihtava cool muija joka anto vaikutelman et se on vähän liian cool näille festareille.

  Siellä oli musiikkia, ihmisiä ja hyvää menoa. Mä kun tajusin keiden kanssa hengaan niin sain sellasen perus punastelevan fanityttöreaktion pettävillä polvilla ja sä vaan puolihuolimattomasti olit sillai "ai taidat olla fani u__u". No ihan sama, roikuin teidän perässä hokien mielessäni miten siistii se on ku oon teidän kanssa ja samalla miten noloo ku en osaa puhua mitään.

  No sit siellä oli semmonen hyvin taiteellinen äijä, joka teki vartalomaalauksia. Sä heitit yläosat ihan täysin pois, ja chillisti vaan siinä ihmisten rupatellessa ympärillä annoit sen äijän maalata sun yläkroppaa tissit paljaana. Sillä oli mielenkiintonen tyyli, huiski eri värejä jossain luovassa vimmassa. Samalla puhuit mulle matalalla äänellä et sä ja Ella ootte eronnu (Ella oli coolisti tupakalla nojailemassa vähän matkan päässä), kerroit että oot nyt toisen kanssa ja nyökkäsit suuntaan jossa oli semmonen kaljupäinen muunsukupuolinen joka oli myös tosi cool, mut ei ihan yltäny sun tasolle.

  No ei siinä, uni päättyi ja mä ihmettelin et mistä ihmeestä tää tuli kun en erityisemmin tätä blogia seuraa tai odottele uusia päivityksiä täristen päivitellen sivua, mutta semmosta. Haluun vaan sanoo et hyvä blogi, ja jatka päivittelyä. Sulla on mukava tapa esittää mielen rakoilemista, mut samalla tää on tämmönen hyvän mielen blogi joka ei masenna tai ahdista kun uuden päivityksen avaa.

  Jees, tota eiköhän tää ahdistelu riittänyt, tsau

  VastaaPoista
 2. OMG EHKÄ SIISTEIN UNI IKINÄ!!!! Ihan ku joku vaihtoehto todellisuus!? Parast et mä olin joskus pitkätukkane blondi ja Ella kunno cool rockMuija!!! Onneks en oo sentää iha noin kylmä, mut haluisin kyl olla tyyppi joka spontaanisti suostuu vaa maalattavaks!!

  Oikeesti ihan huikee uni, oon tosi otettu et ilmaannun jonku alitajuntaan tollasena ku oikeesti oon iha nyyppä! :D

  Ja ai että!! Kiitos, ihanaa että tää blogi viihdyttää!!!!! Aaa a a a a oon ihan täpinöissä nyt tästä!!!

  VastaaPoista