tiistai 11. heinäkuuta 2017

nyt kaikki muuttuu
6 kommenttia:

 1. Huhu, samantyyppinen tilanne itellä just menossa. Välillä on vaikee uskoo, että tästäkin selviäis. X__X

  VastaaPoista
 2. Kaikki asiat mistä nyt stressaat, tulee menemään ihan hyvin. Vaikka joutuisi jotain tekemään yksin se ei tarkoita, että olisi välttämättä yksinäinen. :) Apua varmasti saa kun osaa kysyä. Mäkin vasta 25-vuotiaana otin oman sähkösopimuksen ja vakuutuksen joka ei oikeasti ees ole mikään iso juttu, mutta symbolisesti mulle kasvattava.

  Nimimerkki been there done that.

  VastaaPoista
 3. Itellä myös muutto alla, muutan toiselle paikkakunnalle koulun perässä ja kaikki pelottaa ;_;
  pistää skeptiseksi tulevaisuuden valoisuuden suhteen.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, sä pystyt siihen! Mäkin olen saman läpikäynyt, ja silloin muutos tuli niin nurkan takaa pyytämättä ja yllättäen, etten voinut varautua mitenkään. Mutta selvisin kaikesta kamalasta ja se vahvisti kokemuksena. Ensimmäinen askeleeni itsenäiseen elämään ei tosin ollut vakuutus tai sähkösopimus vaan maaninen tarve ostaa sammutuspeite : D tärkeä toki sekin!

  Voidaan perustaa ei-niin-Anonyymien Muutoksia Kohdanneiden Kerho!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. ^tuNAroIn omfg

  Duhhh niin monta samaistuttavaa asiaa!!
  Muutin pari viikkoa sit ekaan omaan kämppään, koiran kanssa kahestaan, et sillei tosi tuttu tilanne. Mut kaikki pelottavat aikuisjutut on järjestyny! <3 Google on auttanu niiiin paljon, ku en oo tietämättömänä lapsena tienny mitään.

  Koiranhoitojutut oli kyl hurjan stressaavii, kelailin et mitä jos en saa mistään apuu ja sit me molemmat vaan kärsitään ja itketään ja kuollaan ja silleen. Ku haluisin kuitenki, että mun koira olis onnellinen eikä mun tarvis aina tuntee kamalan huonoo omatuntoo jos joudun olee pitkään töissä tai haluisin vapaa-ajalla lähtee johonki ilman koiraa. MUT!! Facebookin lemmikinhoitoryhmät autto ja löysin täs lähellä asuvan perheen, joka voi tulla ulkoiluttaa koiraa jos on tarvis. Vuosia sit löysin kans netistä sellasen ihanan vakkarihoitajan jolle koira voi mennä hoitoon esim. viikonlopuks.

  Yritän vaan sanoo et sä pystyt siihen ja asiat järjestyy, vaik kaikki onki pelottavaa! Tsemppiä!! <3

  VastaaPoista