lauantai 16. huhtikuuta 2016

missä menen
11 kommenttia:

 1. Kukas tää anselmi on :D? Vitsi että piirrät eläimiä hienosti, yyh!! Tahdon osata minäkin :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anselmi on Tuulispään vuohi :D Kova on puskemaan hän... Ja kiitos!! Ja varmasti nopeesti oppii mun tasolle :')

   Poista
  2. Vuohet on ihania! Yhellä eläinpihalla, johon oon menos kesätöihin, on kans yks vuohi, mut se on ihana :D! Aina kun meen lammastarhaan niin se juoksee mun luo rapsuteltavaks ja sit se vaa seuraa mua x)..

   Poista
  3. Hahaha vuohet on ihan mahtavii :D täälki muut on onneks tosi kivoi mut tääl on tää yks pieni hirviö! Siistii että oot päässy kotieläinpihale kesätöihin!!

   Poista
 2. Wääh voi juku, hennosti olen ehkä kateellinen! ;__; Kotieläinpihat ja muut tollaset mestat on mun ehdottomia lemppareita <3 Olin yläasteen TET-jaksot koiratarhalla ja kisstalolla. Tarhalla oli löytö- ja hoitokoiria, joita piti lenkittää ja lisäks kaks erillistä pikkumökkiä, jossa toisessa oli pari kissaa ja toiseen voitiin vastaanottaa jyrsijöitä. Kissatalo on puolestaan sellanen räihänen kakskerroksinen omakotitalo, jossa asuu 200 löytökissaa, paras ♥

  MUT JUMPE KYLLÄ apua kaikki päälle juoksevat eläimet :---(( Silloin ku meillä oli lampaita, niin sinne aitaukseen oli tosi kuumottavaa mennä, kun lauman pässi alko puskemaan ja nyt kun meillä on kanoja, jotka on kesän vapaana, niin ihan totta pelottaa se pirun uhmakas kukko. Vihaset koirat ei oo musta läheskään niin hurjia kuin vaik vihaiset linnut, koska en vaan tajua lintuja, mitä niille tehdään, miten ne otetaan kii ja sillai.

  vaan joo, onnea harjoittelupaikasta, vaikuttaa mahdilta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiekkö, sulle voisin hyvin lämpimästi suositella tätä paikkaa! Nää siis ottaa vapaaehtosii tänne. Jos on joskus aikaa ni tääl järkätää perehdytysviikonloppui ni sen jälkee tänne voi melkee koska vaa tulla asuu ja auttaa eläintenhoidos. Tosi ihana ilmapiiri ja tosiaan ruoka on vegaanista ja ja ja. Voisin jauhaa tästä ikuisesti :D <3

   Musta on ihanaa kun ihmiset menee TET-jaksoilla yms työskentelee eläinten pariin. Jotenki..kaikkien pitäs joskus tehä se :') Niin paljon kisuja!!

   Hahah joo meil oli koululla viime kesänä pieni puskeva pässikaritsa ja seki oli jo tarpeeks kuumottava :D Voin vaa kuvitella ku kyseessä on aikuinen... Ja tääl on kans yks pirun kiukkunen kukko! Se on pelottavaa ku eka näyttää olevan iha ok ja sekunnissa se on lahkeessa kiinni :D Koirasta sentää voi jotenki ennustaa mitä se seuraavaks tekee mut vihane lintu!!!

   Mut joo tosiaa, jos on joskus elämässä hetki ettei oo mitää tekemistä ni tänne vaan hippeilemään <3

   Poista
 3. Seurusteletko nykysin miehen kans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku se in niinq muunsukupuolinen/nonbinary tai joku tällanen :'''D

   Poista
  2. Mut sil on kikkeli et on se mies siin mieles...

   Poista
  3. No mies se ei ole kyllä missään mielessä muttamutta :D Mistä tuli mieleen moinen kysymys´?

   Poista